Znajdziesz tutaj
Drób
Wołowina
Wieprzowina
Własne wyroby z mięsa
Dziczyzna
Ekologiczne mięso certyfikowane
Informacje
Adres
Goryń, 26-600 Radom
Oferta
W mojej ofercie znajdują się wyroby mięsne w stylu Amerykańskiego BBQ
- pastrami z jałówek
- żeberka w glazurze wiśniowej
- boczek rolowany w majeranku
- karkówka w kurkumie
- schab ze śliwką
- suszona wołowina o smaku lubczyku
- łosoś wędzony na zimno
- łosoś wędzony na gorąco
- makrela z solanki wędzona na gorąco
Wyroby pakuję próżniowo i wysyłam po całej Polsce.
Dostępny jest również "Katering BBQ" na którym serwuje potrawy przygotowane z moich wyrobów.
- pastrami z jałówek
- żeberka w glazurze wiśniowej
- boczek rolowany w majeranku
- karkówka w kurkumie
- schab ze śliwką
- suszona wołowina o smaku lubczyku
- łosoś wędzony na zimno
- łosoś wędzony na gorąco
- makrela z solanki wędzona na gorąco
Wyroby pakuję próżniowo i wysyłam po całej Polsce.
Dostępny jest również "Katering BBQ" na którym serwuje potrawy przygotowane z moich wyrobów.
O firmie
Swoje wyroby tworzę w typowo wiejskich klimatach, na skraju Puszczy Kozienickiej.
Mięso pozyskuję od zaprzyjaźnionych dostawców i hodowli z okolic Warszawy i Kielc. Nie stosuje gotowych mieszanek przypraw. Wszystkie przyprawy sam mielę i mieszam wedle ustalonych przeze mnie proporcji. Nie używam soli peklowej. Nie ostrzykuję mięsa.
Mięso najpierw odpowiednio przygotowuje, następnie obwędzam, a potem dopiekam w specjalnie przygotowanym BBQ. Dzięki temu uzyskuję rozpadające się w ustach wyroby o mocnym smaku i aromacie dymu.
Swój główny profil prowadzę jedynie na Instagramie. Tam możesz zobaczyć aktualny wypiek i złożyć ewentualne zamówienie (lub sms albo poprzez email)
ZAPRASZAM.
Mięso pozyskuję od zaprzyjaźnionych dostawców i hodowli z okolic Warszawy i Kielc. Nie stosuje gotowych mieszanek przypraw. Wszystkie przyprawy sam mielę i mieszam wedle ustalonych przeze mnie proporcji. Nie używam soli peklowej. Nie ostrzykuję mięsa.
Mięso najpierw odpowiednio przygotowuje, następnie obwędzam, a potem dopiekam w specjalnie przygotowanym BBQ. Dzięki temu uzyskuję rozpadające się w ustach wyroby o mocnym smaku i aromacie dymu.
Swój główny profil prowadzę jedynie na Instagramie. Tam możesz zobaczyć aktualny wypiek i złożyć ewentualne zamówienie (lub sms albo poprzez email)
ZAPRASZAM.