Na Ogniu BBQ

N/A
wyświetleń

Znajdziesz tutaj

Drób
Wołowina
Wieprzowina
Własne wyroby z mięsa
Dziczyzna
Ekologiczne mięso certyfikowane

Informacje

Kontakt

-
+ 48 600 410 808
naogniubbq@gmail.com

Adres

Goryń, 26-600 Radom

Oferta

W mojej ofercie znajdują się wyroby mięsne w stylu Amerykańskiego BBQ

- pastrami z jałówek
- żeberka w glazurze wiśniowej
- boczek rolowany w majeranku
- karkówka w kurkumie
- schab ze śliwką
- suszona wołowina o smaku lubczyku
- łosoś wędzony na zimno
- łosoś wędzony na gorąco
- makrela z solanki wędzona na gorąco

Wyroby pakuję próżniowo i wysyłam po całej Polsce.


Dostępny jest również "Katering BBQ" na którym serwuje potrawy przygotowane z moich wyrobów.

O firmie

Swoje wyroby tworzę w typowo wiejskich klimatach, na skraju Puszczy Kozienickiej.

Mięso pozyskuję od zaprzyjaźnionych dostawców i hodowli z okolic Warszawy i Kielc. Nie stosuje gotowych mieszanek przypraw. Wszystkie przyprawy sam mielę i mieszam wedle ustalonych przeze mnie proporcji. Nie używam soli peklowej. Nie ostrzykuję mięsa.

Mięso najpierw odpowiednio przygotowuje, następnie obwędzam, a potem dopiekam w specjalnie przygotowanym BBQ. Dzięki temu uzyskuję rozpadające się w ustach wyroby o mocnym smaku i aromacie dymu.

Swój główny profil prowadzę jedynie na Instagramie. Tam możesz zobaczyć aktualny wypiek i złożyć ewentualne zamówienie (lub sms albo poprzez email)
ZAPRASZAM.

Galeria zdjęć

envelopeeyephone-handseteartharrow-left